+90 212 227 4480

Eğitim Programları

Kriz ve Risk Yönetimi Eğitim Programı

Program Süresi:  12 Saat

Eğitim Tarihleri:  14 Temmuz 2020, 16 Temmuz 2020, 21 Temmuz 2020, 23 Temmuz 2020

Eğitim Saatleri: 18.00-21.00

Eğitim Yeri: Sanal Sınıf

Programın Amacı:

Bu eğitim programı; kurum ve kuruluşların karşılaştıkları kriz ve risklerle mücadele edebilmeleri, kriz ve riskleri mümkün olduğunca gerçekleşmeden önleyebilmeleri ve en az zarar ile atlatabilmeleri için sahip olmaları gereken bilgi birikimini ve yetileri kazandırmayı amaçlamaktadır.

Programın İçeriği:

• Krizler ve Acil Durumlarda Risk İletişimi
  • Salgın Hastalıklarda Kriz ve Risk İletişimi

Kimler Katılmalı:

Başta özel işletmelerin, sivil toplum kuruluşlarının ve kamu kuruluşlarının yöneticileri ve yönetici adayları ile çeşitli disiplinlerde üniversite eğitimi almış, kriz ve risk yönetimi alanında kendini geliştirmek isteyenler.

Not: Katılımcı Sayısı Sınırlıdır.

Programın Eğitmenleri:

Prof.Dr. İnci Çınarlı, Galatasaray Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler Anabilim Dalı Başkanıdır. Lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde tamamlayan Çınarlı, yine aynı Üniversitenin Sosyal Bilimler Enstitüsüne  bağlı olarak Halkla İlişkiler ve Tanıtım Anabilim Dalı’ndan yüksek lisans derecesini aldı. 2004 yılında Marmara Üniversitesi’nde doktora tezini tamamlayan Çınarlı, 2004 yılında Yardımcı Doçent, 2011 yılında da Doçent unvanlarını aldı. 2017 yılında Profesör unvanını alan Çınarlı; lisans ve lisansüstü düzeylerinde Kriz ve Risk İletişimi Yönetimi, Stratejik İletişim Yönetimi, Halkla İlişkiler Kuramları ve Modelleri ve Sağlık İletişimi dersleri vermektedir. Prof.Dr.İnci Çınarlı’nın kriz ve risk iletişimi, sağlık iletişimi ve stratejik iletişim yönetimi alanlarında yayınlanmış kitapları ve makaleleri bulunmaktadır. Çınarlı kendi uzmanlık alanlarında eğitimler ve seminerler vermektedir.

Prof.Dr. Gülçin Büyüközkan, Galatasaray Üniversitesi Mühendislik ve Teknoloji Fakültesi Endüstri Mühendisliği Bölüm Başkanıdır. 1993 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünü tamamladı. Endüstri Mühendisliği Yüksek Lisans derecelerini Fransa’da ENSGI’den (Ecole Nationale Supérieure de Génie Industriel) 1996 yılında ve Boğaziçi Üniversitesi’nden 1997 yılında aldı. YÖK bursu ile Avrupa Birliği Doktora Programı çerçevesinde Institut National Polytechnique de Grenoble’da (INPG-Fransa) gerçekleştirdiği doktora tezini 1999 yılında tamamladı. 2000 yılında Yardımcı Doçent, 2004 yılında Doçent, 2009 yılında Profesör oldu. 2008 yılından beri Lojistik Derneği (LODER) Yönetim Kurulu üyesi olan Prof. Büyüközkan, LODER Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevini sürdürmektedir. Prof. Gülçin Büyüközkan, Kurumsal Risk Yönetimi, Stratejik Yönetim, İş Sürekliliği ve Dirençli Sistemler konularında yayınlar yapmakta; eğitimler ve seminerler vermektedir.

İletişim ve Detaylı Bilgi: krizrisk@sem.gsu.edu.tr

Bilgi veya Başvuru Talep Formu